Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار یزد با بیان اینکه دیوار بی‌اعتمادی بین مردم و شهرداری‌ها بسیار بلند است، گفت: نظام شهری بیمار یکی از مهمترین مشکلات کشور است. ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهدی جمالی نژاد پیش از ظهر امروز در همایش شهرداران استان یزد که با حضور "محمود زمانی قمی" استاندار یزد و "آیت‌الله محمدرضا ناصری" نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد در سالن فرهنگیان برگزار شد اظهار داشت: مباحث و مشکلات با توجه به این اوضاع وجود دارد و باید به‌گونه‌ای تلاش و همت کنیم که بتوانیم این مشکلات و مسائل را مرتفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار یزد با بیان اینکه اولین خاکریز مطالبات مردم شهرداران و اعضای شورای شهر هستند، گفت: اولین ارگانی که به بسیاری از چالش‌هایی که در شهر وجود دارد و رخ می‌دهد پاسخگو است شهرداری‌ها هستند چون مردم با مشاهده کوچک‌ترین مشکلی آن را از شهرداری‌ها و عزیزان شورای اسلامی شهر مطالبه می‌کنند.

وی افزایش حس تعلق شهروندان به شهرها و روستاها را از ضروریات دانست و افزود: این حس تعلق باعث افزایش انسجام و وفاق در شهرها و روستاها می‌شود و این انسجام باعث بالا رفتن سرمایه‌های اجتماعی در شهرها، افزایش امنیت اجتماعی و در نهایت بالا رفتن امنیت ملی می‌شود و به همین دلیل است که نقش شوراها و شهرداری می‌تواند در این امر بسیار مؤثر و کارساز باشد.

جمالی نژاد اظهار داشت: ما باید در کارهایمان بازخوانی و بازنگری داشته باشیم که تا چه حد در انجام امور موفق عمل کردیم.

شهردار یزد یکی از مشکلات و مسائل را دنبال کردن معلول‌ها به‌جای علت‌ها دانست و گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در شهرها به یک عامل مهم که آن‌هم مهاجرت است باز می‌گردد که یکی از عوامل مهاجرت نیز توزیع ناعادلانه خدمات است.

وی با اشاره به اینکه نظام شهری بیمار یکی از مهمترین مشکلات کشور است، افزود: اگر بخواهیم یک نظام شهری سالم در کشور داشته باشیم و برای توزیع متوازن جمعیت باید فکری اندیشیده شود زیرا با این نظام شهری بیمار شاهد خالی از سکنه شدن روستاها و شهرها هستیم.

جمالی نژاد با بیان اینکه دیوار بی اعتماد بین مردم و شهرداری‌ها بسیار بلند است، تصریح کرد: متأسفانه در شهرداری‌ها نتوانستیم رضایت مردم را جلب کنیم که باید این سد شکسته شود و اگر مردم شوراها و شهرداری‌ها از خود بدانند دیگر چالش خاصی را پیش رو نداریم.

انتهای پیام/

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۸۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است

امام جمعه رفسنجان گفت: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» همان کاری بود که امام (ره)به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: خداوند در قرآن از پیامبر (ص) به عنوان انسان برجسته در همه زمینه‌ها یاد کرده و مشورت کردن با مردم را به وی متذکر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام شهرداری در راه‌اندازی پویش رقابتی «شهردار شو»، افزود: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان همان کاری بود که امام (ره) به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار تصریح کرد: امروز شما با همکاری شهرداری و شورای شهر به جوانان توانمند دهه هشتادی میدان و شخصیت دادید و به آن‌ها اعتماد کردید و از فکر و اندیشه آنان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید این جوانان غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای مشاهده و انتقال تجربه موفق شهرداری و انتقال آن به هیئت دولت، گفت: این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطمئن باشید کشور از این جوانان برخوردار است و می‌توانند منشأ اثر باشند.

عسکری با بیان اینکه مدیرانی چون استاندار کرمان و سردار سلیمانی نیز در دوران دفاع مقدس با داشتن سن کم از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند که به آن‌ها اعتماد شده است، بیان کرد: این جریان اکنون در دست جوانان دهه هشتادی است و مدیریت شهری برای کار، فکر و عمل جوانان احترام قائل شده است.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748898

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است